
لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه6
فهرست مطالب
انواع کمپوت&zwnj ها
- برای تهیه کمپوت به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
نکاتی برای انواع کمپوت&zwnj ها
کمپوت
کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود.
همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم لهستان استفاده می نمودند، شامل کمپوت و دیگر تولیدات خانگی از این دسته می شد. البته امروزه این رقم به 30 درصد کاهش یافته است و در بیشتر موارد، به جای کمپوت از نوشیدنی چای به همراه لیمو استفاده می کنند (مردمان لهستان عادت دارند که چای را نه تنها بعد از غذا، بلکه همراه با غذا هم مصرف کنند). البته کسی نمی تواند کمپوت را در رستوران ها یا سوپر مارکت های کشور لهستان پیدا کند، چون مردم این کشور، کمپوت را نوعی نوشیدنی خانگی به حساب می آورند که باید در خانه تهیه شود. امروزه در این کشور، استفاده از کمپوت و چای به جای انواع آب میوه رایج شده است.
یکی از روش&zwnj های بسیار خوب نگهداری میوه&zwnj جات تهیه کمپوت می&zwnj باشد معمولاً میوه&zwnj جات در کارخانه&zwnj های مخصوصی تحت اثر حرارت پخته و عقیم شده سپس در قوطی&zwnj های مخصوص در شرایط استریل (بدون میکروب) بسته&zwnj بندی می&zwnj گردند.
خواص میوه&zwnj جات کمپوت شده تا حدودی با میوه&zwnj های اصلی تفاوت دارد. مقدار ویتامین ث با وجود اینکه در روش&zwnj های تهیه کمپوت در کارخانجات نهایت دقت برای نگهداری این ویتامین می&zwnj گردد مقداری از آن تلف می&zwnj شود. بر عکس مقدار کالری و قند میوه بیشتر از معمول است. زیرا در حین بسته&zwnj بندی مقداری شربت قند به آن اضافه می&zwnj شود.
کنسرو گوشت، ماهی، سبزی و بسیار از اغذیه امروز در برخی از کشورها متداول است. موضوعی که از نظر

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-109999-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%da%a9%d9%85%d9%be%d9%88%d8%aa/
- ۹۵/۰۷/۱۲